fbpx
 
//winemugs.com/wp-content/uploads/2019/12/winemugs_samenwerken_Whosdrinking-1280x720.jpg

Over Winemugs

Winemugs geeft de wijndrinker smoel. Wijn is er om te delen, net zoals de verhalen erachter. Humoristische situaties, zoetsappige clichés en momenten van bezinning; het smaakt altijd naar meer. We zijn altijd op zoek naar verhalen en wijn-gerelateerde anekdotes waar we over kunnen schrijven. Neem contact met ons op.

Cheers!

Boris & Nadine

Over Nadine

Nadine is gek op wijn én om erover te praten en schrijven. De afgelopen jaren boog ze zich over uiteenlopende communicatievraagstukken in de wijnwereld en werkte voor diverse regio’s en merken. Winemugs is haar creatieve uitlaatklep voor het delen van kennis, tekstcreatie en fotografie. Rechtdoorzee en zonder nonsens communiceren over wijn. Alles smaakt beter met een knipoog.

Over Boris

Boris is visueel ingesteld en houdt van vormgeven in de breedste zin van het woord, zo ook op Winemugs. Daarnaast toert hij als Conforce de wereld over met zijn elektronische muziek en speelt in clubs en op festivals. Zijn camera gaat altijd mee op pad. Hij voelde zich onwetend voor het wijnschap, daar stoorde hij zich mateloos aan. Een leergierige periode volgde waarin hij diverse wijncursussen deed. Net zoals een plaat is er een wijn voor ieder moment, er valt eindeloos veel te ontdekken.