fbpx
 

Afhaalborrel voor de buurt

Winemugs_WildPig_buurtborrel
wild_pig_wijnen_albert_heijn
Winemugs_WildPig701
wildpig_wines_sauvignon_blanc
wildpig_wines
wildpig_wines_winemugs
Winemugs_WildPig733

Koningsdag 2020 vierden we in samenwerking met de oranje gekleurde Wild Pig Wines. Buren lieten hun wijnglas vullen aan onze corona-proof ingerichte afhaalbar. Om de knorrende maagjes te stillen verzorgden we huisgemaakte risottoballen. Frituur aan en schenken maar met de feestelijke borrelwijnen van Wild Pig. 

Leve de koning

Menig feestbeest drinkt op Koningsdag oranje bitter maar onze line up bestaat vandaag uit de Wild Pig Chardonnay, Viognier, Sauvignon Blanc, Syrah en Merlot. De afhaalbar is net geopend als een ouderlijke echtpaar dat al 22 jaar in hetzelfde pand woont lachend de lift uit stapt met hun glazen in de lucht. Na ongeveer 6 weken binnen te hebben gezeten voelt dit als een uitje in eigen huis, ze zijn blij verrast door het initiatief. Geheel corona-proof worden de glazen gevuld met chardonnay.

Uitje in eigen flat na weken verplicht binnen blijven, Cheers! 

Bij het bewoners panel wordt de Viognier van Wild Pig onder de witte wijnen uitgeroepen tot favoriet. Hij is vol aromatisch maar blijft door zijn verassende frisje toch een lekkere borrelwijn op een warme Koningsdag. Onder de rode varianten was het de rijpe, zacht kruidige Syrah (Shiraz) die menig persoon na de borrel direct naar de barbecue begeleidde.

Schenken maar, de keuze is reuze. Leve de koning.

Kijk bovenin naar een kleine sfeerimpressie van een geslaagde dag.
De Wild Pig wijnen koop je bij Albert Heijn.

Met dank aan de bewonersvereniging de Landtong.

Instagram
YouTube
Facebook